گرانول موم سفید حاصل فرآوری موم تخته ای است و در صورتی که با رعایت نکات فنی، تهیه شده باشد کمترین تغییرات را برترکیبات موم ایجاد کرده و در فرمولاسیون مورد استفاده خللی ایجاد نمی کند ولی در صورت عدم رعایت نکات فنی که عموما ناشی از بی اطلاعی تولیدکنندگان است، هرچند در ظاهر موم زنبور است ولی بعد از استفاده مدت دار– به خصوص در کرم ها و داروهای گیاهی- ممکن است تغییراتی را در ظاهر محصول ایجاد می کند که بعضا ممکن است بر سلامتی مصرف کنندگان نیز تاثیر بگذارد.
بیزواکس سفید (موم پرک سفید) طی چند مرحله کاملا تخصصی و پیچیده و توسط متخصصان شیمی – بیوشیمی تولید می گردد. این مراحل شامل حداقل سه مرحله تصفیه با صافی های مخصوص و میکرونی، سه مرحله لایه برداری مواد ، مرحله اسید شویی و چند مرحله رنگبری با استفاده چند ترکیبات شیمیایی و سپس استخراج مواد اضافی باقی مانده و درنهایت شستشو با آب است.
لازم به ذکر است که از همان ابتدا بر مراحل تولید و آماده سازی تخته موم ها باید نظارت کامل صورت گیرد. (از مرحله موم های شان تا مرحله تبدیل به تخته موم ) تا در نهایت گرانول تولید شده با بهترین کیفیت و قابل رقابت با نمونه های خارجی به تولید کنندگان و خریداران محترم عرضه گردد.
پس از طی مراحل رنگ بری ، مومهای سفید شده با استفاده از تجهیزات و دستگاه های پیشرفته که عمدتا وارداتی هستند به صورت دانه بندی شده و ریز شده (حدود 5 میلی متر) درمی آیند. پروسه تولید گرانول موم از تخته موم تا آماده شدن نهایی گرانول و عرضه به بازار حداقل یک هفته زمان می برد. مهندسی این مراحل نیاز به تخصص ، دقت و تمرکز ویژه ای دارد که شامل همه مراحل شیمیایی و مکانیکی دخیل در تولید می گردد.
نظرات کاربران